top of page

Als technisch leverancier voorzien wij in meer dan producten alleen. Vakkennis en ervaring helpen u bij het opzetten en uitvoeren van uw project. Of het nu gaat om contacten met artiesten, locaties of gemeentelijke instellingen, onze medewerkers voorzien u van de juiste informatie en ondersteunen waar nodig.

CORPORATE EVENT

TECHNIEK

Als technisch partner van vele internationele ondernemingen dragen wij zorg voor de uitvoering van uw project op elke gewenste locatie met de kwaliteit die u van ons mag verwachten. Een creatief team welke meedenkt in de aanloopfase, van problemen kansen maakt en zorgdraagt voor het technisch slagen van uw evenement. 

LIVE PERFORMANCE

TECHNIEK

Van grootschalige live events tot intieme huiskamer concerten, wij beschikken over alle denkbare audiovisuele materialen om voor elke toepassing het juiste product te leveren. Onze technici ontzorgen u en dragen zorg voor alle technische afstemmingen met artiesten, locaties en boekingsbureau's.

AUDIOVISUELE

INSTALLATIES

Zoekt u een hoogwaardige  technische installatie met een bereikbare eenvoudige bediening? Laat onze specialisten mee denken en adviseren voor de juiste producten voor uw toepassing met oog voor uw doelstellingen. Naast een brede productkennis zijn wij op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen die uw installatie niet alleen bereikbaar maakt voor iedereen maar tevens future proof.

CONGRES

TECHNIEK

Met de laatste moderne technieken dragen wij zorg voor een kraakheldere overdracht van uw boodschap op elke locatie. Onze projectteams denken met u mee in het behalen van uw doelen en adviseren u gedurende de aanloop van uw presentatie.

BEURS

TECHNIEK

Eén technische partner voor uw volledige technische productie zorgt voor rust en gemak binnen uw organisatie. Van facilitaire partner met een uigebreid eigen assortiment in AV techniek tot advies en creativiteit als technische partner om het maximale uit elke productie te halen.

AUDIOVISUELE

DRY HIRE

Onze service teams leveren en plaatsen tijdelijke audiovisuele middelen op elke gewenste locatie in Nederland met of zonder technische begeleiding op locatie. Of het nu gaat om een stijlvol display voor uw presentatie of om het aanlichten van uw bedrijfspand voor een open dag. 

PRESENTATIE

TECHNIEK

Als technische partner bieden wij meer dan alleen het zorgdragen voor een vlekkenloze audiovisuele productie. In het voortraject van uw evenement denken wij mee in de conceptfase en voorzien wij u van heldere en eerlijke adviezen.

FESTIVAL

TECHNIEK

Waar festival-bezoekers in steeds grotere mate vragen om kwaliteit en beleving en u als organisatie hetzelfde doel nastreeft vormt de mix van gekwalificeerde  crew, A-merk materialen en  preproductie het technisch slagen van uw evenement.

REALISING INNOVATIVE EVENTS

ONZE DIENSTEN

contact

CONTACT 

Bericht ontvangen!

bottom of page